(Android/iOS) Survivors: Match 3・Lost Island kapāt izturību
Mar 8, 2022 2:03:22 GMT 7
Post by mejetumomo on Mar 8, 2022 2:03:22 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt izturību ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
šī spēle ir jautra, taču mīklu spēles kļuva sarežģītas pārāk ātri. Es ļoti vēlos redzēt, kas notiek tālāk stāstā, tā ir ļoti interesanta spēle, jums ir jābūt iespējai izvēlēties grūtības pakāpi, un jums ir jābūt tikai mīklām.
Tā bija laba spēle ar savām problēmām, taču arī lielākajai daļai spēļu. Pabeidzu, gaidot atjauninājumu. Kas, manuprāt, nekad nepienāks.. Sūdīgi, jo esmu pārliecināts, ka neesmu vienīgais, kurš gribēja redzēt stāsta beigas.
Diezgan garlaicīgi, stulbi taimeri, grūti turpināt, neiztērējot $$$
Survivors: Match 3・Lost Island Aventură mbq
Beidzot pabeidzu spēli. Es vienkārši spēlēju stāstam. No cilvēka, kurš ir pabeidzis šo spēli, man jāsaka, ka stāsts ir ļoti labs. Bet saskaņošanas puzzle spēle ir kaitinoša. Atrast lietas ir pietiekami grūti, tad kāpēc tā sasodītā saskaņošanas spēle. Beigās spēle vēl nav pabeigta. Es pametu spēli. Es spēlēju spēli pārāk daudz laika, un dažreiz pēc saskaņošanas spēles pabeigšanas es iestrēgu pie 10 minūšu animācijas. To nevar izlaist. Jums nav naudas vai laika nespēlējiet.
sākās ok, bet mīklas ir kļuvušas par robežu neiespējamas. Noteikti ir nepieciešami šie rīki, kas padara to sāpīgi maksāt par uzvaru, kas ir kauns. atinstalēšana, jo tā vairs nebija jautra.
Spēle tiks ielādēta, bet pēc tam spēle neieslēgsies. Tā vietā tas atgriežas manā sākuma ekrānā...
Fatāla kļūda. lūdzu, mēģiniet build.dynamic. ko pie velna tas nozīmē? Jūs zināt, ka tas man sāk atgādināt pēdējo reizi pirms vairāk nekā 4 gadiem, kad es to iepriekš spēlēju. Es tiku ļoti tuvu beigām un bums! Mani izrāva problēmas ar ielādi. Izskatās pēc de javue!!!
Es burtiski esmu spēlējis noteiktus līmeņus 30 līdz 40 reizes, man rodas izaicinājumi, bet nav jēgas spēlēt, ja nevaru turpināt. Lai visiem veicas, šie puiši, manuprāt, tikai meklē naudu (vairāk apgriezienu, ja pērc kristālus), arī tā varētu būt laba spēle, tā vietā viņi iesaka vienu bezjēdzīgu pagriezienu pēc otra, līdz tu zaudē.
Uzrakstiet atsauksmi un iegūstiet dimantus. Pēc tam "pareizs pārskats" nepazūd, un es nesaņēmu savus dimantus. Spēles nav sliktas, lai tērētu mazliet laika. Mana pirmā atsauksme bija labāka, taču ne tik laba, lai pārtrauktu sasnieguma mirgošanu, tāpēc es to mainīju un uzrakstīju šo.
Daudzām spēlēm, lai kaut ko paveiktu, un nav īsti ne jausmas, kur meklēt preces, tās nevar nopelnīt dimantus? Esmu sniedzis atsauksmes 6 reizes un neesmu saņēmis nevienu dimantu
pārāk lēns, nevar izlaist apakšgrupu. Katrai apakšgrupai ir jāapstājas un jāgaida 1–2 s, pārāk lēni pēc 1. mīklu spēles pabeigšanas, vienkārši pagaidiet, līdz tiks pabeigta kustība, nevar izlaist … spēli tāpat kā mazulim.
Nav iespējas nopelnīt kristālus.
Bļe laba gan bet tur nedot sex
Man patika šī spēle, bet 3 spēles norāda, ka jums ir jāiegūst vēl viena spēle, un nekas netiks dzēsts un vairs nespēlētu, turklāt tas atņem dārgakmeņus, ja neesat tos izmantojis.
Lieliska spēle. Atšķiras no daudz kas tur. Ir pirkumi, bet lielākoties tie nav nepieciešami! Nav arī reklāmu. Jautri.Patīk spēle un piedzīvojums, tikai ieteikums, ka mīklas ir grūti atrisināt, un tas rada vilšanos, bet es joprojām spēlēju, jo man patīk šī spēle ir ļoti jautra un rada atkarību, mīlu spēli
Alliance: Heroes of the Spire Lakon Peranan bev
padarīta nereāli grūta atņem visu jautrību, šķiet, ir tik grūti izdarīta ar nolūku izkrāpt naudu vai vienkārši slikti izveidota spēle, kas vispār nav pārdomāta, tā ir padarīta traki grūta jau no paša sākuma padara spēli bezjēdzīgu padoms, neuztraucieties ar šo spēli, iegūstiet kādu no miljoniem cilvēku, kas tai patīk, un jūs atklāsiet, ka pēc vairāk nekā 300 līmeņiem joprojām ir daudz vieglāk nekā šis no sākuma. IZVAIRĪTIES no šīs SPĒLES!!!
Survivors: Match 3・Lost Island הרפתקאות euk
Šī spēle ir sūdīga. galu galā atbilstošā spēles daļa kļūst tik grūta, un jūs nevarat iet tālāk spēlē, ja vien nepārspējat atbilstošās daļas.
Atjautības spēle ir nedaudz atturoša. ar visiem reklāmu uznirstošajiem logiem un bez atlīdzības par skatīšanos, man gribas vēlreiz atinstalēt spēli. ja es izvēlējos nepievienot draugus, tad uzdevumam vajadzētu pazust
Laba spēle, bet tagad tā mani ir novedusi atpakaļ uz pirmo karti kāda iemesla dēļ, un es esmu zaudējis visu savu progresu. Tas tiek ielādēts un pēc tam nekavējoties aizveras no lietotnes. Ļoti nomākta.
Survivors: Match 3・Lost Island Pakikipagsapalaran eomy
Godīgi sakot, šī ir laba spēle💯. Es domāju labu grafiku, labu noslēpumainu sižetu. BET☝️. 3/gem neizpratnē ir vienkārši kaitinošas. Esmu bijis iestrēdzis uz vienu stundām un BURTISKAJĀ mēģinu vairāk nekā desmit reizes, un es domāju burtiski😡😡😡. Godīgi sakot, es vienkārši atgriezīšos pie Sims personības. Jo es vienkārši nevaru. Ticiet man, ja jums nav pacietības un neatlaidības, atvainojiet, neinstalējiet, bet izdzēsiet to tāpat kā es.
Šī spēle ir jauka un mierīga, līdz šim viss ir pareizi
Mīklu spēle ir ļoti nomākta. Spēle Survivor man ļoti patīk, un paldies, ka iedevāt mums 150 dimantus, ar kuriem sākt. Bet, lai gūtu panākumus spēlē, jums ir jāizpilda mīklas. Tie ir tik sarežģīti, ka pat spēle norāda, ka nav “gājienu”. Tas nozīmē, ka pārāk maz, lai ar to strādātu. Tas ir ļoti nomākta. Šī ir vairāk atjautības spēle nekā izdzīvojušo spēle. Kaut es varētu vienkārši izlaist mīklas. Un dažreiz ir jāizpilda līdz 5 mīklām, lai tiktu tālāk!!!!!
Survivors:任務 冒險 fkrw
Tas ir patiešām izklaidējoši, es būtu uzdevis tai 5, ja ne par mini spēlēm, piemēram, jums ir jāspēlē konfektes, lai tikai pagatavotu viņu ēdienu,,, tas kļūst garlaicīgi, jo šīs mini spēles, tas būtu izklaidējošāk, ja viņu mini spēles spēles bija kā puzles vai kaut kas tamlīdzīgs,,, vienalga joprojām patīk gan.
Strādāja labi līdz pēdējam atjauninājumam. Tagad tas ietriecās, tiklīdz tas loads.love the game vēlas, lai tas būtu ar papildu dārgakmeņiem katru reizi, kad sākat spēli ikreiz, kad kāds sāk spēli.
Spēle nepārtraukti avarē, un es vairs nevaru tajā iekļūt. Pārlūkojot atsauksmes, šķiet, ka es neesmu vienīgais, kam tas ir bijis
ES mīlu šo spēli! Man tā patīk labāk nekā mana vecā Sims spēle. Vienmēr kaut kas jādara, un nekad nav garlaicīgi to darīt. Plus vēl trīs maču spēle...😀😀
Nav viegli virzīties uz priekšu. Es šim dotu 5 zvaigznes, ja dažas mīklas nebūtu tik sarežģītas. Es jau vairāk nekā 7 mēnešus esmu nodarbojies ar vienu un to pašu mīklu džungļos. Esmu pat pāris reizes nopircis dimantus un joprojām esmu pārsteigts. Ja viņi to neizlabos vai vismaz nedos jums mazāk mīklu, lai izpildītu uzdevumu (jums var būt 5 mīklas dažiem uzdevumiem), es vienkārši atinstalēšu šo un izmēģināšu kaut ko citu.
Vai kāds var man pateikt, kad tas būs nākamais atjauninājums, jo es gaidīju mēnešus un mēnešus, lai sāktu darbu nākamajā jomā, un man ir nepieciešams tik ilgi gaidīt atjauninājumu, es patiešām mīlu šīs spēles tik ļoti, ka man paliek prātā
diezgan forša spēle. Ļoti patīk. Bet pārāk daudz 3 spēļu. Es saprotu, ko viņi mēģināja darīt, bet godīgi sakot, ja es vēlētos spēlēt 3. spēli, es to būtu lejupielādējis. mini spēle katram uzdevumam ir mazliet par daudz
Sākotnēji patika, bet pēc dažiem līmeņiem.. ja vien jūs nepērkat dimantus 💎 jūs nevarat šķērsot nākamo mīklu ... tas ir slikti.. 👎👎👎
Vienīgā šīs spēles problēma ir tā, ka jūs nevarat laimēt dimantus no jebkura līmeņa pabeigšanas, jums ir jātērē reāla nauda, lai iegādātos kombinētos palīgus, un jūs es nevaru atļauties pirkt par īstu naudu. Diemžēl gatavojas dzēst spēli.
Iestrēdzis spēles iekšējā aplī (akmens un sāls), spēles dārgakmens nekad neapstājas. Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk.
fantastiska spēle. Man patīk, ka tajā ir pieejamas vairākas rakstzīmes, tāpēc nav daudz jāgaida, līdz uzdevumi tiks pabeigti
Man šķita, ka šī spēle ir lieliska, bet, kad jūs kaut ko pabeidzat un pārtraucat spēlēt un vēlāk atgriežaties, lai spēlētu spēli, ko pabeidzāt pirms spēles pārtraukšanas, jums viss ir jāatkārto no jauna, es grasos to izdzēst 😤
Tiem, kas ir sasnieguši kuģi, atjauninājumu nebūs. Es gaidīju vairāk nekā 2 gadus, un joprojām nav atjauninājumu, tas ir smieklīgi
Jautri, bet nomākta. Man patīk spēle, izņemot spēles, kuras ir jāspēlē, lai kaut ko paveiktu. Man arī nepatīk, cik daudz jums jādara katrai lietai. Tas padara to garlaicīgu. Domāju dzēst spēli. Ja tas nebūtu bijis viss, kas jums jādara, es tam būtu piešķīris 5 zvaigznes.